Kamionmentés

kamion mentés

 

Kamionjával, buszával vagy teherautójával lerobbant, és gyors segítségre van szüksége?

NON-STOP kamionmentő csapatunkkal azonnal útnak indulunk.


Műszaki hibás, balesetes, vagy nem forgalom képes kamion, busz illetve bármilyen nagy jármű szállítása, mentése Monor, Budapest, és az M4-es autópálya környékén!
Költségtakarékos, szakszerű megoldás, ha imádott járműve megállt, elakadt, összetört!

Modern jól felszerelt jármű, és tapasztalt személyzet áll az ügyfelek rendelkezésére!


Kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleinknek a lehetőségekhez mérten a legsokoldalúbb és a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtsuk.

 

Cégünk autómentéssel, kamionmentéssel, autószállítással foglalkozó társaság. Az év minden napján, 0-24 órában aktívak vagyunk, vagyis NON-STOP! Szükséghelyzetben folyamatosan elérhetőek vagyunk autómentésre, vagy autószállításra Monoron, Budapesten, és az M4-es autópálya környékén. Legfontosabb, hogy mihamarabbi helyszínre érkezzünk, majd ezt követően a legprecízebb autómentést hajtsuk végre. A bajba jutott autón végrehajtott autómentés, kamionmentés vagy autószállítás Monoron, Budapesten és az M4-es autópálya környékén, szakszerű és a lehető legrövidebb idő alatt történik. Szüntelenül fogadjuk telefonhívásaikat, a legkülönbözőbb szükséghelyzetekben, úgymint: autómentés, kamionmentés, buszmentés, autó– és kisebb munkagépek szállítása, motorkerékpár szállítás, daruzás, utánfutó külcsönzés, autókölcsönzés, taxi szolgáltatás, de szolgáltatásaink közt lapul a mini konténer bérlés is! Válasszon minket, ha villámgyors és megbízható autómentő társaságot keres Monoron, Budapesten, és az M4-es autópálya környékén!

 

0-24 óráig állunk rendelkezésére!

 

+3620-437-0025