Autómentés

Műszaki hibás, balesetes, vagy nem forgalom képes személygépkocsi, ill. motorkerékpár szállítása, mentése Monor, Budapest, és az M4-es autópálya környékén!
Költségtakarékos, szakszerű megoldás, ha imádott járműve megállt, elakadt, összetört!

Modern jól felszerelt jármű, és tapasztalt személyzet áll az ügyfelek rendelkezésére!

Kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleinknek a lehetőségekhez mérten a legsokoldalúbb és a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtsuk.

Cégünk autómentéssel, autószállítással foglalkozó társaság. Az év minden napján, 0-24 órában aktívak vagyunk, vagyis NON-STOP! Szükséghelyzetben folyamatosan elérhetőek vagyunk autómentésre, vagy autószállításra Monoron, Budapesten, és az M4-es autópálya környékén. Legfontosabb, hogy mihamarabbi helyszínre érkezzünk, majd ezt követően a legprecízebb autómentést hajtsuk végre. A bajba jutott autón végrehajtott autómentés vagy autószállítás Monoron, Budapesten és az M4-es autópálya környékén, szakszerű és a lehető legrövidebb idő alatt történik. Szüntelenül fogadjuk telefonhívásaikat, a legkülönbözőbb szükséghelyzetekben, úgymint: autómentés, autó– és kisebb munkagépek szállítása, motorkerékpár szállítás, daruzás, utánfutó külcsönzés, autókölcsönzés, taxi szolgáltatás, de szolgáltatásaink közt lapul a mini konténer bérlés is! Válasszon minket, ha villámgyors és megbízható autómentő társaságot keres Monoron, Budapesten, és az M4-es autópálya környékén!


0-24 óráig állunk rendelkezésére!

+3620-437-0025

Mikor jó a darus autómentés?

Ha az autónk árokba borul, akkor sajnos az esetek többségében elengedhetetlenül szükséges egy darus autómentő igénybe vétele. Sokan úgy gondolják, hogy ők biztos nem fognak az árokba csúszni, hiszen a kresz szabályok betartásával, megfelelő sebességgel közlekednek. Viszont a közúti közlekedés során nem tudjuk a külső- vagy időjárási tényezőket kizárni, például egy másik sofőrt, a hirtelen csúszóssá váló utat, vagy esetleg egy hirtelen elénk ugró állatot. Ilyen esetben előfordulhat, hogy becsúszunk az árokba vagy olyan helyre, ahonnan csak a darus autómentő tud kiszabadítani.

Vállalatunk fő tevékenységi köre az autómentés. A legegyszerűbb szállítási feladattól kezdve egészen a komplikált darus mentésig. Mindemellett vállaljuk a különböző darus feladatok elvégzését is. Rugalmasan,kedvező áron a vevő igényeihez igazítva tevékenységeinket.

Autódarura van szüksége? nálunk a legjobb helyen jár. Autódaruk az önök igényei szerint!
Gépszállítás 6 tonnáig, darus autómentővel!

Autóink közül az egyik daruval szerelt, így árokból és speciális mentésekhez is használható. 

 

NINCS LEHETETLEN, CSAK TEHETETLEN!!!